Linedance Countryklubben Bonanza holdt Halloweenfest

Linedance Countryklubben Bonanza holdt HalloweenfestFoto: René Lind Gammelmark
Vi maler byen rød - gas

Linedance Countryklubben Bonanza holdt Halloweenfest i Vesterhede Mikrohal lørdag.

Lørdag den 19. oktober 2024 holdt Bonanza Halloweenfest i Vesterhede Mikrohal.

Der var en udklædningskonkurrence, lige som sidste år, og i år var der omkring 50 der var mødt op klædt ud, hvilket er en del flere end sidste år.

Formand for Bonanza, Maj Britt Nielsen fortalte at der var kommet 80 personer fra 14 forskellige klubber, fra Sønderjylland, Skive og Ørbæk. Det er anden gang vi afholder det i klubben, første gang var sidste år.

De sidste 2 år har klubben holdt til i Medborgerhuset i Skjoldbjerg. Der er altid plads til medlemmerne i klubben. Vi griner ikke af dig, men med dig forklarer Maj Britt Nielsen.

Hvis du skulle have lyst til at prøve linedance er man velkommen til at møde op til en af de to klubaftener, mandag fra kl. 19 til 21 eller onsdag fra kl.19 til 21. De første 2-3 gange er gratis at prøve, herefter skal man blive medlem, hvilket koster 400 for et halvt år. Om mandagen er den første time for begyndere, mens den anden time er for let øvede.  Om onsdagen er den første time for øvede, mens den anden er for mere øvede.

Der var åbent hus i august hvor sæsonen startede. Der mødte omkring 20 op, hvor af omkring 6-7 personer er fortsat forklarer Maj Britt Nielsen.

Klubben har omkring 30 medlemmer, hvoraf de 20 deltog i lørdagens arrangement der startede kl.13 og sluttede kl. 21.

Der er flere forskellige instruktører i gang i løbet af arrangementet.

 

Du kan læse mere om Linedance Countryklubben Bonanza på deres facebookside.

Klik på billederne i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse

Julemessen2024