Glæde over nye stole i Dr. Hansens Hus

Dorthe Brinkmann og Tom Michelsen med gavebviset til Dr. Hansens Hus. - Privatfoto.

Vi maler byen rød - gas

Glæde over nye stole i Dr. Hansens Hus der fik donation fra blandt andre Den Jyske Sparekasses Støttefond.

Dr. Hansens Hus, som ligger ved siden af apoteket, er en oase for borgerne i Grindsted, hvor de kan mødes, slappe af og fordybe sig. Huset er flittigt brugt til både små møder og større aktiviteter, arrangeret af støtteforeningen Dr. Hansens Venner. Derfor har behovet for nye stole været stort gennem længere tid.

 

“Med støtte fra blandt andre Den Jyske Sparekasse Støttefond er det blevet muligt at indkøbe 32 nye stole, så vi fortsat kan afholde både små og store arrangementer, hvor vi nu kan tilbyde deltagerne en god siddeplads” udtaler Tom Michelsen, formand for Dr. Hansens Venner i en pressemeddelelse.

 

Den Jyske Sparekasses Støttefond har bidraget med 25.000 kr. til indkøb af nye stole. Dorthe Brinkmann, filialdirektør i Vestjysk Bank og medlem af fondens bestyrelse, forklarer baggrunden for støtten:

“Dr. Hansens Hus er en vigtig del af Grindsteds historie og tilbyder mange spændende aktiviteter. Vi ønsker at støtte huset og det frivillige arbejde, der lægges i at drive det, så det også i fremtiden kan være et samlingspunkt for byens borgere”.

 

Julemessen2024