Se programmet for DM Sprint i Orienteringsløb

Lørdag og søndag får Grindsted fornemt besøg af den firedobbelte verdensmester i orienteringsløb Maja Alm og 470 andre o-løbere. De deltager alle i DM i disciplinen SPRINT.

Stævnepladsen med målområde og speakning er placeret bag Grindsted Gymnasium på plænen ned mod engen, og startområdet er henlagt til den gamle markedsplads mellem Tårnvej og Nygade.

Lørdag kl.14 starter eliteløberne med Maja Alm som den sidste kl. 14.55. Derefter følger børn fra 10 år og op til de ældste på 90+.

Ved stævnepladsen er der opstillet en meget kort labyrintbane for børn. Den er åben for alle i byen fra kl. 14.30 til 17.00

Søndag kl. 10 – 12, når der løbes DM i mixsprint-stafet, er der mulighed for at se, om man kan finde vej på et rigtigt orienteringskort. Her tilbydes alle at prøve sine ”find vej”-færdigheder på en cirka 1,5 km bane i luftlinje i området omkring Grindsted Sygehus. Der er tale om rigtig sprintorientering. Kortet er et udsnit af løbskortet fra lørdagens DM i målestok 1:4000. Posterne ligner også de rigtige, og der vil også være et elektronisk kvitteringssystem nøjagtig som til DM. Ruten er også velegnet for barnevogne.

Tak til Ole Søbye for dette indlæg.

Kontorbutikken refurb banner