Programmet til Grindsted Festuge det største nogensinde.

Foto: René Lind Gammelmark

Programmet til Grindsted Festuge har vokseværk. Næppe har det været større og bredere, og jeg synes godt, at vi kan være stolte over det: et bredt og mangfoldigt udbud af aktiviteter og indslag – noget for enhver smag.

Og som ide’mand til festugen, er det bare så fedt, at mange forskellige foreninger, virksomheder og organisationer nu planlægger efter, at netop deres arrangement skal ligge i uge 35, som en del af Grindsted Festuge.

Nogle af arrangementerne er blevet til en tradition – mens andre måske kun skal være med den ene gang, og så popper der nyt op

JyskeVestkysten og Ugeavisen Grindsted har desværre fejlagtig skrevet, at Grindsted Festuge slutter fredag med et kæmpe Motorshow. Det store stuntshow er rigtig nok – men Grindsted festuge fortsætter altså både lørdag d. 31. august og søndag d. 1. september med fuld tryk på!

Eksempelvis spiller The Boss en kæmpe gratis koncert lørdag aften i festugeteltet, Kulturhuset har flere supergode indslag, Frokostjazz søndag osv. osv.

Jeg vil ellers ikke gå ind og fremhæve det ene arrangement frem for det andet, idet de forskellige arrangører virkelig har lagt sjæl og kræfter i at skabe nogle helt fantastiske arrangementer – det ser vildt spændende og godt ud.

Det foreløbige store program kan ses på vores hjemmeside: www.grindstedfestuge.dk  

Der vil komme flere programpunkter på i løbet af denne uge, og har man et arrangement i uge 35, er man meget velkommen til at kontakte os, for så kan det sagtens nås at komme på oversigten.

Der er superfedt, at folk i og omkring Grindsted gennem mere end 10 år har taget så godt i mod Grindsted Festuge – og vi håber og tror på, at den11. udgave vil blive et brag af en fest for hele kommunen skriver Jan Poulsen fra Grindsted Festuge i en pressemeddelelse.

Grindsted Festuge er en del af Trekantområdets Festuge.

Kontorbutikken refurb banner