Idé Farver i Grindsted: Thomas bygger om for 3. gang på 15 år

Foto: René Lind Gammelmark

På Nørregade i Grindsted er der en farvehandel: Idé Farver, der har den ligget i rigtig mange år og nu er butikken ved at blive bygget om og renoveret.

Thomas Skjøth Muff er butikschef på 15. år og han fortæller til Netavisen Grindsted at det er tredje gang på de 15 år han har været ansat i butikken at der bliver bygget om.

Foto: René Lind Gammelmark

Ny belysning
En af de nye ting er selve belysningen, i den gamle del af butikken var belysningen omkring 60 år gammel fortæller Thomas og al belysning i butikken er blevet skiftet ud til nye mere energivenlige LED lys. Det er ikke gratis, men der er mange fordele ved at skifte til LED, blandt andet så er det væsentlig billigere i drift (miljømæssig besparelse) og for det andet så er de nye lamper lavet så man kan pege lyset derhen hvor man ønsker det. Thomas regner med at prisen for udskiftning af de gamle lyskilder til de nye inkl. materialer og arbejdsløn er tjent hjem på godt 4 år.  Det er nu også tydeligt at se der er kommet nyt lys op, for butikken virker meget mere lys.

Der er lavet en helt ny væg med tapeter, lige som der er lavet en ny gardinafdeling. Som Thomas siger til Netavisen Grindsted: butikken skal friskes op så den er helt opdateret og lækker.

Den nye væg med tapeter – Foto: René Lind Gammelmark

Corona
På grund af situationen med Corona virus er der jo rigtig mange der går hjemme, så de har god tid til at få frisket deres hjem op med nyt maling. Ligesom mange af dem der har sommerhus ikke har lejere, så der er tid til at få sommerhusene malet  både indvendigt og udvendigt. Det giver ekstra travlhed og vi slog vores omsætningsrekord i påsken, selvom vi var tre mand på arbejde så havde vi svært ved at følge med fortæller Thomas. Vi har tydeligt kunnet mærke at danmark blev lukket ned, ja faktisk fra første dag under nedlukningen har vi haft travlt. Det er jo dejligt, men en sørgelig anledning konstaterer han.

Butikschef Thomas Skjøth Muff – Foto: René Lind Gammelmark

Flere nye varer
Der er kommet flere nye varer til, blandt andet maling fra Sadolin, Pinotex og Norsjø, alle tre produkter der tidligere blev solgt hos Optimera. Ud over de nye varer er der jo alle de varer der har været i sortimentet i længere tid, det er f.eks. lærreder, rammer og maling til de kunstneriske kunder.

Foto: René Lind Gammelmark

Mere personale
Ombygningen betyder også at der fast kommer til at være to til at passe butikken i Grindsted, for når vi f.eks. står og sælger gardiner til en kunde kan det jo godt tage lidt tid, for tingene skal gøres ordentligt. Derfor er er blevet ansat en ekstra der skal hjælpe Thomas i butikken fast.

 

Kontorbutikken refurb banner