Billund Kommunes Museer genåbner

Foto: Billund Kommunes Museer

Efter en lang lukkeperiode grundet COVID-19, kan Billund Kommunes Museer glædeligt meddele, at vi genåbner Museumscenter Karensminde mandag den 8. juni kl.10.00.

”Vi glæder os i den grad til at sige velkommen til gæster igen. Det har været tomt og trist uden vores mange besøgende. Og foråret på Karensminde er bare et af de bedste tidspunkter på året at besøge museumsgården, så bare kom” siger Ole Bisbjerg, Leder af Biblioteker, Museer og Borgerservice i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Fra 8. juni genåbner museet med normale sommeråbningstider, som er alle ugens dage fra kl. 10.00-16.00. Der vil naturligvis være en række forbehold og hensyn som både gæster, frivillige og personale skal følge, så alle får en god og forsvarlig museumsoplevelse. Dem vil man blive orienteret nærmere om ved besøget på museumsgården.

Gården har bestemt ikke stået stille i gæsternes fravær. Mange nye dyr er kommet til verden, markerne og køkkenhaven er gjort klar og stuehuset har fået den store forårsrengøring. Museets mange frivillige, Karensmindes Venner, har som altid været med til at sikre driften af gården. De glæder sig også til, at der igen kommer museumsgæster.

Sommerens mange arrangementer skal ligeledes gentænkes. Her er det forsat museets holdning, at alt afvikles på forsvarlig vis. Derfor arbejder en gruppe af museets ansatte og frivillige med hvorledes vi bedst skaber rammerne for nogle gode og spændende dage på gården hen over sommeren. Vores gæster også nødt til at orientere sig på museets hjemmeside og Facebook, hvor planen for sommerens aktiviteter løbende opdateres.

Det er forsat ikke muligt for skole- og daginstitutioner at booke skoleforløb og rundvisninger. Så snart der er mulighed for dette vil museet orientere herom.

Samtidig begynder håndværkerne opbygningen af den nye særudstilling SPOR af Besættelsen, som åbner i efteråret. Den nye udstillingsbygning vil derfor være lukket for publikum.

Vi ser frem til igen at kunne byde vores mange glade gæster velkomne til nogle hyggelige timer på Museumscenter Karensminde.

Yderligere information: www.billundmuseum.dk
Følg museet på facebook.com/billundkommunesmuseer

 

Praktiske informationer:

Sted: Museumscenter Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Entré: 40 kr.

Kontorbutikken refurb banner