Kan du lide mekanik og spænding – så se her !

Foto: René Lind Gammelmark

Vestermarkskirkens Gokartklub i Grindsted tilbyder som den eneste Ungdomsklub i Billund Kommune Gokart.

For 24 år siden startede Frank Rasmussen, der havde idéer til at lave en Ungdomsklub i kirkelig regi, hvilket han blev en realitet i Vestermarkskirken i Grindsted.
I dag 24 år efter er Frank Rasmussen stadig med til at være frivillig i ungdomsklubben der har Gokart på programmet.

Leif Jensen, 52 år og bor i Starup er formand for Gokartklubben under Vestermarkskirken, han er venner med den tidligere formand Frank og havde hørt meget om ungdomsklubbens arbejde med Gokart. Han fik derfor lyst til at være frivillig i ungdomsklubben og blev sidste år formand for klubben.

Leif Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Tidligere havde Billund Ungdomsskole også en gokarthold, men det er lukket ned nu. Leif Jensen fortæller til Netavisen Grindsted at han synes det er en skam, for Vestermarkskirkens Gokartklub vil jo gerne have nogen at køre imod. Det kan man selvfølgelig ordne ved at der kommer flere til i Vestermarkskirkens Gokartklub.

Klubben råder idag over 3 stk 60 ccm gokarts og 2 100 ccm gokarts. Gokartklubben er for børn mellem 10 og 16 år. Lige nu er der 8 børn med i klubben men de tre skal på efterskole efter sommerferien så der er plads til flere i klubben.

Foto: René Lind Gammelmark

Leif Jensen fortæller at det vil være optimalt med 3 børn pr. gokart for børnene står selv for alt det praktiske både med at gør dem klar til løb, servicere dem og håndtere dem i klubbens eget værksted. Børnene har selv ansvaret for at gokartene er i orden når de kører ud på banen, men de voksne holder øje med om børnene nu også har styr på det, og vejleder børnene så det er sikkert.

Leif Jensen i gang med at ordne noget ved en gokart – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Så skulle der være 7 børn – drenge eller piger der kunne tænke sig at se hvad det er kan nu på mandag fra kl.16.45 til 20 komme en tur ud på Grindsted Gokartbane der ligger på Vesterhedevej hvor de kan møde Vestermarkskirkens Gokartklub, når de har deres sidste gokartaften inden sommerferien.

Man kan også kontakte klubben via Vestermarkskirkens hjemmeside hvis man vil høre mere

Medlemmerne af klubben mødes hver mandag eftermiddag/aften – i sommerhalvåret på gokartbanen på Vesterhedevej, og om vinterhalvåret på værkstedet ved Vestermarkskirken.

Selv om Gokart egentlig er en rigtig mandesport hvor drenge lærer at blive mænd, mener Leif Jensen at pigerne er mere end velkomne. Klubben har gennem tiden også haft flere piger der har været kørt gokart.

Noget af det man får ud af at være med er i følge Leif Jensen at mange får opbygget en god portion selvtillid. Nogen af de 10 årige Leif gennem tiden har mødt når de starter på Gokart har været meget tilbageholdende, usikre og generte og når man så kigger på dem igen når de er blevet tæt på de 16 år, så er det nogle unge mennesker med masser af selvtillid.

Vestermarkskirkens Gokartklub tilbyder moderne og sikre gokarts, de har erfarne trænere, der er fart og spænding, godt kammeratskab, motion på en sjov måde og kirke på en anden måde.

 

Kontorbutikken refurb banner