Nu er der gang i fritidsaktiviteterne igen i Billund.

Privatfoto

Nu strømmer gæsterne til Billund igen, og det kan man se både ved Legoland, Lego House,

Lalandia og campingpladsen.  En af de små fritidsaktiviteter er Billund Y’s Men’s Club’s  minigolfbane, som ligger på  Hølvej 4 bagved campingpladsen og Lalandias sommerhuse, som også har mærket øget tilgang af gæster.

Der er 18 baner med forskellige forhindringer, og det er en fritidsaktivitet hvor alderen er underordnet, man kan sagtens ha nogle sjove oplevelser med både børn og voksne. Selvfølgelig spiller man efter at få færrest slag, men humøret  er nu vigtigere end antal slag, det oplever vi tit blandt de spillende gæster oplyser Kristian Hansen fra Billund Y’s Men i en pressemeddelelse.

Forleden havde  Anna og Sjove Nielsen fra Skjoldbjerg budt deres datter Mette og svigersønnen Thomas fra Vejle med sammen med deres 3 børn, og Anna’s bror Niels for at hygge sig på minigolfbanen.  Da man havde spillet skulle man også hygge sig med en kop kaffe og kage ved de borde som er placeret ved anlægget.  

Privatfoto

Antallet af slag skulle nu regnes sammen, men slet ikke afgørende, men alligevel lidt spændende. Med et glimt i øjet blev det oplyst, at de alle havde over 18 slag ?

Det er ikke kun familier der tager en tur på minigolfbanen, det er også arbejdskollegaer, en gruppe fra samme kvarter eller foreninger, som lige skal ha en hygge eftermiddag eller aften, og nogle har også fællesspisning.

De 18 baner har her i foråret fået langt ny kunstgræs på i forskellige farver, og sidste år blev alle forhindringer renoveret og maler, så anlægget fremstår pæn og velholdt synes vi. 

 

Kontorbutikken refurb banner