Lørdag kl. 14 spiller GGIF Fodbolds serie 1 herrer playoff finale mod KFUM Århus

Foto: René Lind Gammelmark

På Lørdag kan du på Grindsted Stadion se kampen mellem GGIF Fodbolds serie 1 herrer mod KFUM Årus. Vinder GGIF denne kamp bliver de i serie 1, taber de ryger de ned i serie 2.

Cheftræner Christian Thorne har skrevet et lille indlæg om kampen.

Den allersidste dans. Før vi går hjem.
Vi formåede at vinde de tre sidste kampe i sæsonen, og dermed har vi givet os selv chancen for at blive i serie 1. Det holdt hårdt. Men det lykkedes.
 
Nu er vi så klar til allersidste dans. En playoff-finale mod Fuglebakken KFUM Århus. Vinderen spiller i serie 1 i næste sæson. Taberen er at finde i serie 2 efter sommerferien.
 
Modstanderen fra Århus kender vi intet til. Ud over det tabellen altså fortæller os. De erobrede andenpladsen efter 12 kampe med 21 point og en målscore på +12. I vores 12 kampe hentede vi 18 point og en målscore på +4. Og en fjerdeplads i serie 1. Det er egentligt godkendt som oprykker i en svær sæson, hvor hele tre af de syv hold måtte direkte ned, mens fjerdepladsen altså kaster denne vigtige kamp af sig. Det er i øvrigt imponerende, at gæsterne kan mønstre hele 15 (!) hold i herresenior. Deres bedste mandskab spiller i Jyllandsserie 1, og så har de to hold i serie 2, to i serie 3, tre i serie 4, fire i serie 5 og tre i serie 6. I øvrigt kom begge hold i serie 2 i playoff om oprykning til serie 1.
 
Det var en fed oplevelse i søndags på hjemmebane mod vores rivaler fra Ølstrup GU, og først helt til slut i kampen faldt den afgørende scoring. En kæmpe forløsning i en kamp, hvor vi fightede alt det vi kunne. Men det kostede også. Desværre. Jamil Faizi, der efterhånden var kommet i rigtig god form, måtte udgå med en skade, og desværre er han ikke klar til kamp. Desuden har vi et afbud fra unge Oliver Lindved Lund, der har været et særdeles positivt bekendtskab – ham kommer vi stensikkert til at se meget mere til på Grindsteds førstehold.
Dobbelte målscorer fra søndagens kamp, Pirasath Raguleswaran, er i skrivende stund mere end tvivlsom. Men jeg håber, at vi lørdag kan læse hans navn på holdkortet. Desuden er der også småskader hos Oliver Jakobsen, Lasse Kamp og hos keeper Kenneth Faber, men alle tre vil være i truppen. Nu står vi skulder mod skulder en sidste gang. Jeg glæder mig helt vildt!
 
Jeg håber, at vi som i søndags igen kommer til at opleve et talstærkt og højlydt publikum. GGIF Fodbold og Star VVS Grindsted giver en gratis øl/sodavand – og fodboldholdet leverer underholdningen!
 
outletmesse2024