Forrygende jubilæumsprogram på Billund Trav

Den tyske derbyvinder Wild West Diamant fra Holland bliver en af favoritterne i ”Kentaur.com – Sprintermesteren- PR-Foto

På søndag den 18. juli er det præcis 50 år siden det første travløb blev afviklet på Billund Trav. Det markeres med et 11 løbs stort og flot program, der bl.a. byder på ”Kentaur.com – Sprintermesteren”, hvor bl.a. den tyske derbyvinder Wild West Diamant kommer på besøg fra Holland. Der dystes her om en 1. præmie på 75.000 kr skriver Billund Trav i en pressemeddelelse.

Den danske elite tørner sammen, når Vandel Biler præsenterer Liga 1 Finalen – Billund Travs 50 års Fødselsdagsløb. Her er 12 af de bedste heste, der findes i Danmark på plads.

Dagen igennem vil publikum blive forkælet med det bedste, der bydes på i dansk travsport, og vil man overvære løbene live, hvilket er gratis, skal man blot sende en mail til: info@billundtrav.dk med navn på alle dem, der ønsker plads på dagen (husk der skal fremvises coronapas eller negativ test).

Løbene indledes kl. 13.00, og forventes færdig kl. 16.40. Du kan se meget mere om dagen på banens hjemmeside www.billundtrav.dk

 

 

Kontorbutikken refurb banner