Conny Juul Jørgensen fejrer den 9. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Conny Juul Jørgensen - PR-Foto: LEGO

Conny Juul Jørgensen, Grindsted, fejrer torsdag, den 9. september 2021 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Conny blev i 1986 ansat som pakkeoperatør i pakkeriet på weekendhold sideløbende med at hun læste på Handelshøjskolen. I løbet af sine 25 år i LEGO Koncernen har Conny bl.a. arbejdet i LEGOLAND kundeservice og som korrespondent i A/S Modulex, inden hun i 1991 blev ansat som korrespondent i IMSG med det globale ansvar for versioneringstekster på nyhedsprodukter.

Fra 1994-2005 arbejdede Conny i det daværende Shows & Events og Marketing Communications som Order Manager med ansvaret for master data, logistik, budget, tilbudsgivning, og ordrebehandling af marketing materialer til salgs kampagner globalt. Her spillede Conny en central rolle i forbindelse med implementering af SAP hvor hendes stærke proces- og system forståelse var af stor værdi. Endvidere var hun en utrolig vellidt kollega hos alle hun arbejdede sammen med i markedsselskaberne.

 

Fra 2010-2011 varetog Conny rollen som Ressource Manager med bl.a. allokering af ressourcer til 3D projekter.

Efter en periode udenfor virksomheden, vendte Conny i 2015 tilbage til LEGO Koncernen som PA og Project Assistent i Sustainable Materials Program, hvor hun i dag varetager en bred pallette af opgaver inden for koordinering og planlægning og spiller en central rolle i at holde struktur på, at alle trådene samles i et stort og komplekst program.

 

Conny er loyal og pligtopfyldende og hun besidder et stort overblik samtidig med at hun altid har styr på detaljerne. Conny er en vellidt kollega, der altid er parat til at give en hjælpende hånd, og alle omkring Conny nyder godt af hendes store viden, struktur og høje serviceniveau.

Kontorbutikken refurb banner