Kurt Kristiansen fejrer torsdag den 7. oktober 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Kurt Kristiansen - PR-Foto: LEGO

Kurt Kristiansen, Billund, fejrer torsdag den 7. oktober 2021 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Kurt blev i 1995 ansat i Reklamemodelgruppen – senere Shows & Events, hvor Kurt arbejdede frem til 2006 som modeldesigner og produktudvikler og bidrog til både Legoland parker, byggeevents, truckshows, messer og marketing kampagner med imponerende og inspirerende concepter og LEGO modeller. Kurt arbejdede desuden som ”Toy Doctor” på optagelse af TV spots, en funktion han tog med, da han i 2006 skiftede til PMD. Som modeldesigner i PMD har Kurt designet modeller til en række forskellige produktlinier, feks. Indiana Jones, Power Miners, City m.fl., men har især haft en vigtig rolle i udvikling af LEGO Star Wars porteføljen og står bag mange unikke modeller ”fra en galakse langt, langt væk”.

Kurt er en meget vellidt og respekteret kollega – både i design teamet, men også blandt øvrige kolleger. Kurt er en engageret medarbejder, der altid leverer innovativt model design af høj kvalitet, og som går til alle opgaver med god energi, godt humør og god forståelse for forbrugeren. Kurt er en go-to person ifht. funktioner og byg, er meget involveret i TVC processen og er mentor for nye designere. Kurt er i løbet af årene i PMD blevet forfremmet til senior designer og senest i 201 til Design Master.

Fritiden bruges på familie, motorcykel, hus og på RC banen, hvor flåden af 1:10 offroad RC biler bliver testet, før der races på de nærmeste klubbaner.

Kurt havde jubilæum 28. august 2020, men jubilæet blev udsat grundet COVID restriktioner. Vi ser frem til at fejre Kurt 7. oktober 2021.

 

Kontorbutikken refurb banner