Se de mange billeder: GGIF har stadig en chance for oprykning

Af Marianne Thorø

For pokker, hvor blev det spændende i Lynghallen søndag eftermiddag, da GGIF tog imod gæsterne fra HØJ Elite fra Ølstykke til det andet opgør i kampen om oprykning til landets bedste række, Herreligaen.

HØJ Elite vandt den første kamp med fire mål og dermed skulle GGIF vinde eftermiddagens kamp for at bevare håbet om videre avancement i oprykningskampen.
Og det gjorde de! Efter en pauseføring på 15-13, gjorde GGIF arbejdet færdigt i anden halvleg og vandt 31-29.
Men ikke uden sværdslag. Kampen bølgede frem og tilbage i samtlige 60 minutter men til sidst formåede hjemmeholdet at holde hovedet koldt og sikre sejren.
En særdeles vigtig sejr, som nu betyder at holdene skal ud i et tredje og afgørende opgør for at finde ud af hvem der skal videre til næste runde i oprykningsspillet. Den kamp spilles på lørdag i Ølstykke.